Annons
Annons


Välgörenhetsauktion – köp byrån jag designat


Handla design, uppmana till en god sak och hjälp samtidigt människor i nöd – allt på samma gång. Detta kan du göra genom att buda på de möbler som Pretty Pegs och Myrorna lät fyra designers göra om. Jag var en av dem som fick designa en möbel och under februari månad kommer min och de andras möbler att auktioneras ut och all vinst går till Myrorna.

För två cirka två veckor sedan jag inbjuden av Pretty Pegs och Myrorna att re-designa en möbel för att uppmuntra till återbruk. vinsten går till Myrorna som i sin tur låter allt sitt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete som behandlingshem och härbärgen. Där behövande kan få mat, kläder och annan hjälp för att göra tillvaron ljusare.

Annons

Min bästa vän Nova Hoffman Bermejo ställde upp och hjälpte mig fila, såga, måla och allt vad som krävdes för att nå slutresultatet. När vi ändå är inne på välgörenhet så driver Nova företaget YOPPI som hjälper både tjejer/ kvinnor i Sverige och dem som har det tuffare i fattiga länder – kolla in det.

Här är iallafall resultatet, en 60-tals byrå som fått blå färg och mässingsdetaljer. Klicka in på auktionssajten om du vill se hur vi gjorde byrån, före och efter bilder samt om du vill buda på den, auktionen startar idag den första februari.

Jag och min bästa vän Nova Hoffman Bermejo med vår kreation.

Jag och Nova med vår kreation, den blå byrån med detaljer i mässing.

Byrån målad i ljusblått, där översta hyllans mahogny trä bevarats men ramas in av mässinglister, mässing handtagen på lådorna och de vackra mässingbenen från Pretty Pegs. mässingsdetaljer.

Slutresultatet, vår vackra blå byrå.

Vi sågade av byråns underrede och målade byrån i en vacker ljusblå kulör. I den översta hyllans  utrymme bevarades  mahognyträet och ramades in av mässing-lister och jag gillar verkligen hur handtagen knytet an till både benen och listerna. De stora benen mässing från Pretty Pegs som är väldigt massiva och nästan klumpiga i sitt uttryck tycker jag gör den i övrigt nätta byrån mer intressant.

auktionssajten finner du och kan även buda på de möbler som Pernilla Jansson från Plaza Interiör, Anna från Mrs Mighetto och Ida Hansson från Nordic Remake har designat.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar