Annons
Annons


Puderrosa inspiration


Vill bara dela med mig av dessa fantastiska bilder skapade av den Italienska grafiska designern och pianisten Federico Picci.

I sin fantasifulla fotografiska serie ”Filling Spaces” så låter Federico en salong som endast är inredd med ett ibenholt piano, en grammofon, ett bord, ett stolset och en neoklassisk byst fyllas med puderrosa bubblor. Bubblorna symboliserar musik och denna vetskap gör fotografierna ännu vackrare än när man ser dem objektivt. Som visuella manifestationer av ljud framträder bubblorna från pianot, slår ut ur grammofons horn och går delikat genom ljusrummet, där de så småningom bosätter sig i svärmar på golvet, runt möblerna och på statyn .

Annons

Federico Picci har själv funderat kring hur vissa toner och låtar skulle se ut om de var synliga. ”Jag försöker alltid föreställa mig hur musiken jag spelar kan ha en form, en färg, en massa eller en doft”, berättade han för Artistic Odyssey. ”Som en människa kan vi inte se det, men vi kan faktiskt känna det genom vår oändliga fantasi.”

Vill man ha ett av dessa vackra foton hemma så är de tillgängliga att köpa här. Jag kan säga att jag själv är väldigt köpsugen. Då fotot med bysten skulle göra sig fantastiskt i mitt kök.DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar