Annons
Annons


Trendensers event i Göteborg


Frida Ramstedt som driver Trendenser anordnade i helgen ett fantastiskt lyckat event för inrednings influencers. Fokus för eventet's föreläsningar var att inspirera och informera om hur man gör bättre och mer givande samarbeten med varumärken och med varandra. Ett påkostat event som avslutades med mingel och sedan middag.

I helgen anordnade Trendenser ett event för inrednings influencers på Clarion Post i Göteborg.  Föreläste gjorde bland annat Frida Ramstedt, Sofi FahrmanMapiful‘s grundare och Royal design‘s grundare. Eventet’s fokus låg på att inspirera till och informera om hur man som inredare, bloggare, instagrammare kan skapa bättre och mer givande samarbeten med varumärken och med varandra.

Annons

Ett väldigt kul, intressant, inspirerande och peppande event som avslutades med mingel och middag.Ett otroligt inspirerande och kul event, så jag kan säga att jag redan nu längtar tills Frida Ramstedt (Trendenser) anordnar sitt nästa event. Jag var tom. mer pigg och inspirerad än trött när jag i måndags kl.05.55  klev på tåget till Stockholm

Trendenser’s event hölls på Clarion Post i Göteborg

Vackra blommor delades ut till alla föreläsare.

Mer fina blommor för de var verkligen fina.

Maten var både vacker och god.

Det snålades inte in på champagnen.

Tusen tack Frida / Trendenser för ett otroligt lyckat event

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar