Annons
Annons


Studio


 

Jag har precis tillsammans Claes Dalén övertagit en lokal som så snart den är klar kommer att fungera både som studio för våra respektive inredningsuppdrag och showroom för våra varumärken Lineaire och Livrest. Det är en jättevacker lokal på Karlavägen i Stockholm med fönsterpartier på hela 15 kvadratmeter som vätter ut mot gatan och takhöjden är också fantastiskt på 350 cm. Så som ni hör kommer varken ljusinsläpp eller rymd vara några problem, däremot kanske värme under vinterhalvåret.

Annons

Lokalen är i renoveringsbehov, vilket dock både jag och Claes är glada över  då det innebär att vi verkligen kan göra och få till det exakt som vi vill. Vi har börjat med moodboards och planering men då vi verkligen vill skapa något tidlöst och välplanerat så är det mycket som vi vrider, vänder på samt att vi ser till att lägga ner en extra tankerunda kring varje val, material och återförsäljare.

Ni kommer självklart få följa hela renoveringsprocessen här på bloggen och i detta första inlägg får ni se lite bilder på den tömda lokalen innan renoveringen drar igång. Vill ni ha kontinuerliga och så gott som dagliga uppdateringar om lokalen och annat som jag håller på med så kan ni kolla in min Instagram.

 

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar