Annons
Annons


Smycken för kök och möbler


Buster and Punch har länge varit en favorit för mig och jag brukar nästan alltid använda dem i mina inredningsprojekt. Jag tycker de erbjuder något nytt när det kommer till handtag och knoppar. Att ha deras knoppar i sitt kök, blir som att sätta ett litet smycke på varje låda och skåpdörr. Att de dessutom är så pass tunga tycker jag ger en lyxig och gedigen känsla.

Annons

I förra veckan blev jag intervjuad av dem om inredning, Stockholm och om Lineaire. I intervjun använde de sig av mina bilder från moodboards, projekt mm som jag tänkte dela med mig av här. Vill ni läsa intervjun som både behandlar vad jag gillar inom inredning, mina favoritställen i Stockholm med mera så hittar ni den här.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar