Annons
Annons


Samarbete för Lineaire


Lineaire’s piedestal och tidningsställ i valnöt, fat och sten sfärer från Odem Atelier.

För några veckor sedan så gjorde Lineaire en gemensam fotografering tillsammans med Gotain och Odem Atelier. Fotografen var duktiga Ivan Trip och stylist var fantastiska Jonathan Krook. Det var väldigt kul att istället för att vara anställd stylist få vara kund och se vilken grym känsla och estetik Jonathan har som stylist. Sandra Martinson assisterade Jonthan och har även hon en fantastisk känsla Jag har fått se de oredigerade utvalda bilderna som är fantastiska men jag är så spänd på att se det slutgiltiga resultatet men i väntan på dem så delar jag härmed mig av lite ”behind the scenes” bilder.

Annons

Organiserat kaos under fotograferingen med Jonathan krook, Ivan Trip, Sandra Martinson, min Lineaire kollega Erik Asplund och grundaren av Odem Atelier Nikodem Calzynski o bild

Action – hela tiden. Till vänster kan ni se Lineaire sideboard i valnöt med aluminium detaljlinje, låg räfflad vikvägg i färgen grey cast white och en hög i valnöt.

Suddiga bilder då allt och alla var i konstant rörelse inför varje bild.

En testbild med Lineaire’s piedestal i färgen nude och tidningsställ i valnöt, sten sfärer från Odem Atelier och sammetsgardin från Gotain.

DELA (56)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar