Annons
Annons


Salon de mobile 2017


Design och inredningsmässan Salone de mobile är min och många andra inredningsvärldens största happening varje år. Italienarna själva håller hög klass på både design och material. Det och mässan i sig drar till sig de allra bästa från världen över, det är under Salone de Mobile alla nyheter och extravaganta designer visas upp först och skulle närmast kunna beskrivas som inredningsvärldens haute couture visning

Just nu dreglar jag över alla bilder och Instagram-stories från alla som är på Salone de Mobile i Milano. Salone de Mobile är verkligen årets event i inredningsvärlden och just därför är jag är faktiskt riktigt besviken över att inte kunna vara där i år, men jag påminner mig om att det jobb-mässigt  helt enkelt inte fungerade (det gör mig dock inte mindre avundsjuk på alla som är där och jag får bita ihop ordentligt för att inte bli bitter).

Annons

Med det sagt tänkte jag dela med mig av vilka designers och varumärken som jag på grund av deras tidigare formspråk och design varit lite extra nyfiken på inför årets årets mässa.

Vincenzo de Cotiis, som för mig är en aldrig sinande källa av inspiration. Hans design, materialval och färger är så haute couture det kan bli och därför har jag i alla letat extra mycket efter det han ställer ut i år och jag har inte blivit besviken av det jag sett.

Nilufar och deras extravaganta och många gånger färgstarka design.

Dimore Studio med sin härliga eklektiska art deco stil.

Designerparet bakom Apparatus studio lyckas alltid förtrolla med sina belysningar och självklart är det därför intressant att se vad de har att hänföra med i år.

Studio Pepe, har det gångna året gjort otroligt lyckade designersamarbeten och jag tror fler sådana presenteras under mässan.

Allt Lindsey Adelman skapar är vackert så av den anledningen kan jag knappt bärga mig för att få se hennes nya skapelser.

Salvatori med sin extremt eleganta och stilsäkra design.

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar