Annons
Annons


Rosa glitter fest


I maj fyllde jag 30 år. Känns lite konstigt då jag på riktigt känner mig som 12 år och därför konstant frågar mina föräldrar om de tagit fel på mitt födelseår. Jag bestämde mig iallafall för att försent fira detta i fredags med en rosa / glitter fest.

Annons

Kände att ett tema som gör en glad gör festen lite extra rolig. Har inga bra bilder från innan festen utan bara på kvarlevorna som fanns kvar dagen efter. Men festen innefattade allt rosa jag kunde hitta såsom rosa godis, dryck 150 stycken rosa ballonger, rosa servetter, dukar och blommor. Tack vare gästernas presenter kan jag från och med nu dricka rosa bubbel fram till Midsommar, tack för det! Nedan kommer ett bildregn från i lördags då i allafall en del av ballongerna fanns kvar 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar