Annons
Annons


Rand galen


Jag skrev för ett tag sedan här om att jag var galen i ränder och de (ränderna) har inte gått ur ännu. Då jag i övrigt tycker om att inredningen ska gå harmoniskt ton i ton, just nu gärna i en varm sand färg så tycker jag att det vore perfekt att bryta av detta med en matta eller möbel i svart och vit randigt.

Annons

Det är både något väldigt exentriska härligt över det samtidigt som det känns Parisiskt elegant.Jag har också märkt att jag är väldigt noggrann med tjockleken på ränderna, jag känner direkt när de är för smala eller tjocka och då är de ingen favorit alls. Jag gillar dessutom mer när det känns randigt på längden och inte på bredden (den sista bilden är därmed ett undantag) så som ni hör är kraven är många.

Just nu vill jag hitta den ultimata snygga svart och vitt randiga mattan, eller en snygg svart och vit randiga dagbädden. Alla tips är välkomna.

Ovan och nedan har ni lite randig inspiration med vad som för mig kvalar in som rätt bredd på ränderna – svårt att hitta kan jag erkänna, därav bilderna.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar