Annons
Annons


Parisiskt Palats


Låt er inspireras av detta fantastiska parisiska palats där varje sak, rum och del av rum berättar en historia. Ett hem som jag inbillar mig att jag på plats nöjt skulle kunna sysselsätta mig med att bara titta och ta in allt i minst en vecka.

David Chaplain och Alexandre Roussard’s vardagsrum i deras hem i Paris

Det David Chaplain och Alexandre Roussard lyckats skapa i sitt hem i Paris är få förunnat. Paret har båda två kreativa designyrken, den ena på Diptyque och den andra på Chanel. Varje sak, rum och del av rum berättar en historia och jag inbillar mig att jag på plats skulle kunna sysselsätta mig med att bara titta och ta in allt i minst en vecka. I lägenheten finns sju stycken gråskalor, från ljusgrått till nästan svart vilket också det berättar en historia med en viss mystik, att det finns en tanke med designen och de som står bakom den. Detaljrikedomen och sammansättningen av alla dessa detaljer blir en helhet, vilket är det som inspirerar mig mest.

Annons

Bilderna är hämtade från The Socialite Family och det finns en lång intervju med David Chaplain och Alexandre Roussard att läsa här  om dem och om deras hem.

David Chaplain och Alexandre Roussard

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar