Annons
Annons


Nystartade Gotain erbjuder lyxgardiner till bra pris


Vi såg med säkerhet under årets Stockholm Furniture Fair att sammeten är här för att stanna och inte mig emot, det vackra tygets egenskaper gör det föränderligt i olika ljus och skänker dessutom en lyxig aura över allt i sin närhet. Allra mest tycker jag om tungt siden vilket är just vad det nystartade gardin-företaget har satsat på, det och design.

I Gotains förtrollade värld

Det nystartade företaget Gotain har tagit sammetsgardiner till en ny nivå och när jag först såg dessa lyxiga Art Deco inspirerade gardiner så slog ha-begäret till direkt. Jag finner även både priset på gardinerna och affärsidén efterlängtad. Gotains grundare Eleonora Cantera Ahlman´s idé är att erbjuda lyxiga, designade och skräddarsydda gardiner till en tiondel av det priset som konkurrenterna tar. Detta då Eleonora upptäckte att det fanns ett glapp mellan de gardinerna som är i tio-tusentals klassen och de färdigsydda (som endast erbjuds av ett fåtal butiker och som  dessutom nästan aldrig är tillräckligt långa). Väldigt snyggt och efterlängtat tycker jag.

Annons

Min styling med Gotain’s gardiner

Gotain’s vackra mönster Squared

Min egna favorit mönstret Dot in Dot

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar