Madeleine Asplund Klingstedt
Jag arbetar som inredare, stylist och designer. Jag driver även möbelmärket Lineaire tillsammans med min kollega Erik Asplund. På min blogg tipsar jag om mina designfavoriter, presenterar trender samt låter er ta del av mina projekt, jobb och vardag. Följ mig gärna på Instagram för dagliga uppdateringar.
Annons

Mitt hemma i Residence

 

I oktober numret av Residence så var mitt hemma hos reportage med och nu kan jag även dela med mig av bilderna här.

Att som inredare inreda sitt eget hem är lite annorlunda då man blir sin egen kund och där relationen mellan inredare och kund i vilken man bollar behov och önskemål blir något man får göra med sig själv. Samtidigt som ens eget hem ofta blir bortprioriterat då jag som inredare måste fokusera på och prioriterar mina inredningskunder.

Annons

Renoveringen av vårt hem gjorde jag för fyra år sedan och även om jag idag hade jag gjort vissa saker och val annorlunda så är jag på det stora hela väldigt nöjd och framför allt jag trivs verkligen så bra hemma då jag direkt när jag kommer innanför dörren känner ett otroligt lugn. Av den anledningen tror jag att det kommer dröja innan jag byter adress och hem. Ni kan läsa hela reportaget som Imke Janoschek har skrivit här. De fina bilderna har Kristofer Johnsson.

Annons

 

Annons

Annons

Annons

 

 

 

 

 

 

Dela på:
Laddar