Annons
Annons


Missa inte kristall trenden


Kristall Pot Pourri från Mad et Len.

Igår var jag innan ett event på Perspective Studio och handlade dels några ljusstakar som jag länga velat ha samt en kristall Pot Pourri från Mad et Len. Man droppar doftoljan över kristallerna och så sprider det sig en fantastisk doft. Perspective Studio är en av fyra butiker i världen som fått sätta sitt eget namn på Mad et Len‘s produkter. Jag hade varit rätt stolt om jag var dem.

Annons

Kristaller verkar helt klart vara det nya, jag tycker de dyker upp överallt som hos The Apartment Stories med dessa fina små skulpturer och brevtyngder.

Brevtyngd från The Apartment Stories

Liten staty från The Apartment Stories

 

Kelly Wearstler smyckar ofta sina inredningsdetaljer med mineraler, kristaller och stenar som utsmyckning.

Mineral / sten och kristall beklädda inredningsdetaljer från Kelly Wearstler.

Mineral / sten och kristall beklädda inredningsdetaljer från Kelly Wearstler.

Jag förstår att kristaller, stenar och mineraler har blivit populära inom inredning då de är väldigt dekorativa.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar