Annons
Annons


Med passion för sammet och valnöt


Vikvägg och piedestal i valnöt från Lineaire. Gotain linnegardiner i benvitt.

I veckan stylade jag en fotografering för Gotain som gör skräddarsydda gardiner. Deras affärsidé är att det ska vara enkelt och mycket billigare att få gardiner som passar just dina fönster och takhöjd. Eftersom jag älskar gardiner så var det ett drömjobb och både deras sammetsgardiner och linnegardiner är av finaste material. Min fina bloggkollega Ulrika Randell som har bloggen Seventeen Doors här på Residence har Gotains fina sammetsgardiner i sitt vardagsrum, det kan ni se här. Det blev en jättefin plåtning och jag är väldigt nöjd med resultatet.

Annons

Det som även var väldigt kul var att Eleonora Cantera som grundat Gotain ville ha med massor av möbler från Lineaire på fotograferingen, då dessa gick väldigt fint ihop med gardinerna och övrig inredning. Extra roligt var att vi då fick visa upp lite nyheter från Lineaire, vi har nämligen utökat så att vi även gör de flesta produkterna i ek och valnöt, ni kan kolla in dem här.

Med på plåtningen var även mattor från Layered och möbler från Massproductions.

Ledorden för plåtningen var klassiskt, avskalat och aktuellt. Tänkte dela med mig lite av bilderna.

Alva skrev en väldigt fin artikel om plåtningen som du kan läsa här 

Piedestal i nude från Lineaire och Gotain gardiner i färgen sand.

Tidningsställ i valnöt från Lineaire, gardiner i sandfärg från Gotain. Matta från Layered och ottoman från Massproduction.

Sideboard, vikvägg och piedestal i valnöt från Lineaire, gardiner i benvitt från Gotain och stolen crown chair från Massproduction.

Sideboard i valnöt med aluminium infräsning från Lineaire, gardiner i benvitt från Gotain, stolen crown chair från Massproduction. Silver sfärer från Lineaire.

 

DELA (0)
PINNA (28)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar