Annons
Annons


Måla med champagne


Nu är jag nyss hemkommen från Milano’s designvecka Salone de mobile och är full av inspiration som jag ska dela med mig av under veckan. Men då bloggen inte riktig hanns med från Milano så ville jag inleda med att berätta om ett roligt projekt som avslutades med en härlig lunch i förra veckan, nämligen mitt samarbete med ett av världens mest framstående champagnehus, Laurent Perrier  och deras rosé champagne Cuvée Rosé Brut.

Annons

I samband med att Laurent-Perriers exklusiva rosé champagne Cuvée Rosé Brut intar hyllorna på Systembolaget den 8:e juni har jag fått ta fram färgen ”Laurent Perrier Pink”. Det är en sofistikerad kulör som är inspirerad av Cuvée Rosés djupt rosa färg och dryckens tidlösa exklusivitetFörutom att ta fram själva färgen fick jag även i uppgift att styla fotograferingen av färgen och rosé champagnen. Resultatet av stylingen på fotograferingen ser ni ovan och för mig var det självklart att på franskt vis styla med stora vackra rosor samt med mörk valnöt i form av vikväggen och piedestalen från Lineaire. Bilden är tagen av duktiga Danger Österlin.

Jag fick dessutom styla den exklusiva lunchen som anordnades i förra veckan, på vilken vi genomgående drack rosé champagnen, vilket verkligen är en dryck som passar till otroligt mycket mer än vad vi svenskar tror. Bilder från det vackra eventet ser ni nedan. På eventet som tyvärr inte kom med på bilden hade jag även återskapat motivet som fotograferade som pressbilder dvs. champagnen på Lineaire’s valnöts piedestal, framför vikväggen i valnöt från Lineaire omgiven av ett hav av rosor. Jag tycker det blev lika effektfullt på eventet som på bild.

Jag är otroligt nöjd med resultatet då jag personligen älskar att allt genomgående; rosé champagnen, kulören, rosorna, inbjudningarna, fotograferingen, etiketterna, pressmeddelandet, menyerna och till och med tre rätters lunchen hade samma varma, rosa ton. Detta var verkligen ett otroligt roligt uppdrag då jag själv älskar Cuveé Rosé samt då Laurent Perrier trots sin anrika historia har experimentlystnad och gav mig förtroendet att dels ta fram en champagnekulör samt styla deras champagne fotografering och exklusiva lunchevent. Så stort tack till Laurent Perrier, framför allt Carin Widoff som jag haft mest kontakt med, deras duktiga PR-byrå Pretto PR och där framförallt Anja Joos som jag fått mest hjälp av för ett otroligt lyckat och vackert samarbete.

Vill ni själva måla med champagne hemma dvs. med Laurent Perrier Pink så kan färgkoden brytas i vilken typ av färg som helst; väggfärg, träfärg eller metallfärg och består av en blandning av 50% av färgkoden S1030Y70R och 50% av färgkoden S2030-Y70R. I inredningar ser jag själv gärna färgen likt i min stylingen ackompanjerad av matchande rosor i strama buketter och självklart tillsammans med ett glas bubblande Cuvée Rosé.

Alla vackra bilder från eventet är tagna av Jesper Florbrant.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar