Annons
Annons


Ljust trä och framförallt ek


trä är alltid rätt men just nu är jag väldigt sugen på ljust trä

 

Jag älskar trä och jag älskar trä i mörka toner och träslag och det kommer jag nog alltid att göra. Jag tycker att mörkt trä skänker både elegans och tyngd till en inredning.. Men just nu när jag haft väldigt mycket av det mörka träet runt omkring mig så blir jag väldigt sugen på att inreda med trä i ljusare toner. Ljust trä är tillskillnad från mörkare trä som att direkt bjuda in naturen, vilket jag tycker tillför att det blir otroligt vilsamt. Av denna anledning är jag lite extra förtjust i Ballingslövs nya köksserie vid namn ”Selected oak” som ni ser på bilden ovan. Av den anledningen så är våra möbler från Lineaire i ek utförandet, mina favoriter just nu. I enlighet med detta har jag samlat lite mer ”ljust trä” inspiration ser ni nedan.

Annons

 

Vincent Van duysen's inredning med ekVincent Van Duysen inreder vackert med ljus ek.Vincent Van Duysen inreder vackert med ljus ek.Vincent Van Duysen inreder vackert med ljus ek.Vincent Van Duysen inreder vackert med ljus ek.

 

 

 

 

 

DELA (0)
PINNA (3)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar