Annons
Annons


Lineaire i anrik miljö


 

I mitten av februari hade vi en fotografering av Lineaire‘s möblerna på vackra Tändstickspalatset i Stockholm. Så otroligt kul att få fotografera i en sådan miljö med mörka paneler från golv till tak, takmålningar, vackra golv och med mäktiga Kreugersalen intill. Jag skrev tidigare om mina förhoppningar och mål med fotograferingen här.

Annons

Iallfall så kan jag nu äntligen visa upp resultatet och jag blev verkligen så nöjd med bilderna som är tagna av den duktiga fotografen Nils Emil.

Vi fick låna in mina favoriter, de vackra Eames pallarna, den fina Flexform stolen i valnöt och ljus textil från Nordiska galleriet till plåtningen – så glad för det. Jag tycker verkligen att de gör sig så snyggt i miljön och till de andra möblerna. De skira gardinerna är ett nyutkommet samarbete mellan Gotain och Dusty Deco.

Hoppas ni tycker om bilderna och ha en härlig onsdagseftermiddag!

Btw så håller jag som tidigare nämnt ett ”trend snack” på Fogia  på lördag kl. 14.00 och ni är varmt välkomna. Mer detaljer och information hittar ni här.

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar