Annons
Annons


Konstnärliga objekt


Innan jul hade vi, Lineaire en plåtning tillsammans med Gotain och Odem Atelier. Tyvärr får jag inte ännu visa upp bilderna men kan jag säga att de är helt otroliga. Ivan Trip som fotograferade och Jonathan Krook som stylade har verkligen skapat magi och jag kan säga att vi är mer än SUPERnöjda med resultatet.

Annons

Oavsett så var det inte denna fotografering (som jag ändå inte får visa upp något från ännu) som jag skulle skriva om utan om Odem Atelier, deras vackra, konstnärliga objekt samt att jag ville tipsa om att de ytterligare har utökat sitt sortiment med tidlös konst, detaljer och objekt.

Odem Atelier handplockar handgjorda objekt med högsta kvalitet. Om jag får säga det själv så handlar det om tidlösa skapelser / objekt / ”produkter” som svävar mellan att vara konst och design. Grundaren Nikodem Calczynski, uttrycker det själv som att ”… alla objekt ska tala för sig själva, höja ett rum samt framkalla känslor.”  – Ett högt uppsatt mål som jag tycker att de når.

Både Odem Atelier’s objekt, estetik och bilder talar för sig själva, så jag tror inte att jag behöver beskriva hur fint jag tycker det är.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar