Annons
Annons


Konst behöver inte sitta på väggarna


Konst gör ett hem mer intressant och personligt. Skulpturer och objekt placerade på en piedestal, ett sideboard eller i ett fönster är vackert sätt att få in konst i ditt hem. Något man bör tänka på då det verkar som om många glömmer bort att konst inte behöver sitta på väggarna. Berg Gallery lägger stort fokus på konst i form av objekt och statyer och är pga. detta verkligen värt ett besök.

Mina favoriter från Berg Gallery, som jag gärna hade förgyllt mitt hem med.

Varenda gång jag besöker Berg Gallery så slutar det med att jag vill köpa hem allt. Att de oftast ställer ut konst i form av statyer och objekt istället för tavlor tycker jag är väldigt kul. En staty eller ett objekt på en piedestal, ett sideboard eller i ett fönstret kan bli väldigt vackert och kanske ännu mer intressant än att hänga en vacker tavla på väggen. Jag har samlat några favoriter som jag gärna hade förgyllt mitt hem med. Konstnärerna är alla representerade av Berg Gallery.

Annons

Hilda Hellbergs Iceberg Diptyque.

Karolina K Erikssons stenskulpturer.

Ellen Ehk Åkessons skulpturer Moss och Dark Woods.

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar