Annons
Annons


Kök och badrums inspiration


Förra torsdagen var jag på middag på Kvänum‘s showroom i Bromma. Middagen var anordnad av Emma Unckel, Kvänum, Gaggenau tillsammans med Trendgruppen.

Kvänum har en lång och gedigen historia av att bygga inredningar och företaget grundades redan 1923 i just Kvänum där de än idag producerar. Första köket tillverkades av grundaren Gustav Johansson till hans frus föräldrar men redan 1964 vann företaget utmärkelsen ”Årets kök”. Kvänum har verkligen otroligt många vackra kök och badrumsinredningar och nytt är att de nu också utökat sortimentet med att erbjuda dressingrooms.

Annons

Tänkte visa er några av mina favoriter i de olika kategorierna. Titta bara på detta vackra badrum i rökt ek och så snyggt ihop matchat med kalksten.

 

Den rökta eken i detta kök ger verkligen en exklusiv känsla.

 

Titta även på detaljerna med hyllan i köket nedan, jag tycker just hyllan som avslut tillför så mycket. Att avsluta ett kök med öppna hyllor är ett knep jag ofta använder för att få köket att kännas mer öppet och mindre kompakt. Av den anledningen har jag även valt att avsluta mitt eget kök på det sättet. Extra fint med denna hylla på bilden tycker jag är att hyllans baksida är inklädd i trä.

 

En köksmodell som jag verkligen gillar är den som ni ser nedan då jag tycker att de öppna hyllorna nedtill lyfter och lättar upp köket. Med endast stängda förvaring i ett kök tycker jag att den lätt kan kännas lite för kompakt.

 

Är ni intresserade av ett nytt kök, badrum eller annan förvaring tycker jag verkligen att ni ska besöka Kvänum, om inte annat för att få inspiration.

DELA (0)
PINNA (430)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar