Madeleine Asplund Klingstedt
Jag arbetar som inredare, stylist och designer. Jag driver även möbelmärket Lineaire tillsammans med min kollega Erik Asplund. På min blogg tipsar jag om mina designfavoriter, presenterar trender samt låter er ta del av mina projekt, jobb och vardag. Följ mig gärna på Instagram för dagliga uppdateringar.
Annons
Annons

Kinfolk + Norm Architects

The Danish studio Norm Architects has designed Kinfolk´s new combined gallery and office space in central Copenhagen. The influences for the interior design comes from both Scandinavia and Japan.

Norm Architects have designed Kinfolk´s new gallery and office space and the result is a beautiful sober canvas that gives calm and lets creative scepter. The influences comes from both Scandinavian and Japanese design. The aim was to create an informal, home-like environment that has more in common with a lounge than an office.

Annons

asplundklingstedtinterior1 asplundklingstedtinterior2 asplundklingstedtinterior3 asplundklingstedtinterior4 asplundklingstedtinterior5 asplundklingstedtinterior6 asplundklingstedtinterior7 asplundklingstedtinterior8 asplundklingstedtinterior9 asplundklingstedtinterior10 asplundklingstedtinterior11 asplundklingstedtinterior12 asplundklingstedtinterior13 asplundklingstedtinterior14

Annons

See more photos on Norm Architects website.

Dela på:
Laddar