Annons
Annons


I toner av kamel och karamell


 

Nu är jag påväg hem från påskledighet, skidåkning och är riktigt taggad på att jobba, underbart att det är så man känner – då har man ju hittat rät och jag känner mig lyckligt lottad över att känna så inför mitt jobb. Jag kollade igenom min Pinterest och insåg att färgtoner som går i kamel /  karamell tilltalar lite mer än vanligt just nu. Både när det kommer till kläder och inredning så har jag alltid tyckt att kamelfärgat är både tidlöst och elegant. Dessa färgtoner tillför mycket värme och är långsiktiga då det är svårt att tröttna på en sådan naturlig färg, inom inredning och arkitektur är det bra att få in möbler etc som går i färgerna kamel / karamell då det tillför mycket värme till inredningen och arkitekturen.

Annons

Varför jag känner mig lite extra dragen till dessa kulörer just nu tror jag kommer från att jag nyligen besökt Borneo, Bali och Verbier (det blev lite  fel planeraring med resandet i Mars, så kommer i princip ha rest mer under mars månad än vad kommer göra resten av året). Dessa tre platser har nämligen en stor sak och det är deras omfattande användning av trä inom inredning och de är alla stora inom trähantverk. Detta tror bidrar till att jag känner lite extra starkt tilldragning att få in kamel / karamellfärgen i form av trä. Som ni ser på bilderna så gillar jag kamelfärgen som ett komplement / en kontrast till krispigt vitt.

 

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar