Annons
Annons


Italiensk återkomst & maxad vecka


Denna vecka har visat sig bli en riktig event vecka för mig, fullproppad med massor av roliga och snygga i inredningsevent.

I tisdags var det Residence stora formpris, som var otroligt fint ordnat med god middag och välförtjänta vinnare. Igår var det Åhlens pressfrukost, en parentes är att ni från och med nu fram till efter jul kan se  Lineaire‘s möbler i 3 av Åhlens City’s stora skyltfönster, jag kommer återkomma med bilder på detta, men jag tycker iallafall att det är så kul! Därefter var det Nordiska Galleriets julmingel (hoppas kunna få lite bilder därifrån som jag kan visa er för det var verkligen maxat och så fint ordnat). Idag var det Ikea och Ivars pressfrukost och sedan senare idag blir det De Castelli‘s lanseringsfest för deras nya flagship store på Karlavägen, därefter blir det middag med Bang Olufsen och sedan ”hemmafest” i denna fina lägenhet med Alexander White.

Annons

Men det jag vill berätta lite mer om är det ni ser på bilden ovan för i tisdags innan Residence’s formpris var jag på pressfrukost hos Kasthall anordnad av Grand Relation där flera av mina favoriter från Poltrona Frau visades upp. Poltrona Frau har under en tid inte varit så närvarande på den svenska marknaden men jag tycker verkligen att det är god tid för dem att återkomma, vilket det nu också gör. Formspråket och materialen skapar iallafall ha-begär hos mig. Några av mina favoriter ser ni ovan och det är från högst upp till vänster: Hyllan och rumsavdelaren Albero som jag tycker är magisk, likaså Brera bänk (titta extra noga på bänkens vackra ”fötter”) och marmorbordet Ilary som har en fantastiskt fin och spännande form.

Eftersom Kasthall har magiska mattor som även dem visades upp under denna pressfrukost så får ni se mina favoriter här nedan.Ovanifrån och från vänster så är det Pebble samt en inzoomning på Pebble i  min favoritfärg Light Grey 504, Archipelago som på vissa partier även innehåller silvertråd vilket gör den extra intressant och en inzoomning av den i mitt favoritutförande som även syns på bilden March 200. Sist men inte minst kommer handtuftade small field, samt inzoomning på den i min favoritfärg Blond 801.

DELA (7)
PINNA (1)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar