Annons
Annons


Inspirationstips – Line Klein


För mig är att ta foton, titta på foton och att skapa moodboards mitt absolut bästa sätt att få inspiration på. Därför är jag alltid på "bildjakt" och jag scrollar konstant igenom bloggar, Instagram och Pinterest. En fotograf som aldrig sviker när det kommer till att inspirera mig är Line Klein, hennes bilder är fantastiska och hon fotar i princip uteslutande vackra interiörer.

Att ta foton, titta på foton, kombinera ihop dem och göra moodboards är ett av mina bästa sätt att få inspiration på. Därför är det kanske inte konstigt att jag i skrivande stund på min telefon har 43 159 bilder (bildbevis på detta kan ni se sist av bilderna nedan) eller att jag dygnet runt scrollar igenom Instagram och pinnar på Pinterest.

Annons

Jag finner helt enkelt mycket inspiration genom bilder oavsett varifrån de kommer. En fotograf som konstant lyckas ge mig inspiration och nya ideér är Line Klein och det verkar dessutom som att hon nästintill sugs till vackra miljöer och inredningar. Att hon dessutom fotar av dem på ett otroligt sätt är inte det heller negativt. Så därför bjuder jag på detta inspirationstips, att ni bör kolla in Line Kleins bilder. Nedan har jag samlat några av mina favoriter tagna av henne. Enjoy och hoppas de inspirerar er lika mycket som de inspirerar mig. 

43 159 stycken foton finns just nu på min Iphone, tittar man samma tid imorgon så är det nog 44 159 stycken.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar