Annons
Annons


Hotelldrömmar


 

Jag har sedan den tredje mars befunnit mig på Borneo i Malaysia, en plats jag länge velat åka till. Totaluppdatering med en liten guide om Borneo samt om vad jag gjort, bott och upplevt kommer men så länge tänkte jag bara introducera er till hotellet som ni ser på bilden ovan och resans 3:e hotell, nämligen Gaya Island resort,  dit jag flyttar idag och jag ser mycket fram emot det.

Annons

Hotellet ska enligt vad jag hört vara en harmonisk tillflyktsort inbäddad i regnskog, med utsikt över dels vackra städer och berget Mount Kinabalu i horisonten. Hotellrummens inredning beskrivs som eko-lyx i harmoniska toner och hotellet engagerar sig mycket i miljön, naturen och djur och försöker minimera miljöpåverkan därför finns det bland annat endast ett fåtal motorfordon som används sällan. Nu går snart båten dit så jag får sluta skriva men återkommer om Gaya island resort. Gaya Island Resort ligger i en marinpark där mänskliga aktiviteter redan har begränsats, men orten har alltid strävat efter att ha en proaktiv roll när det gäller att bevara skönheten i sin naturliga miljö och skydda djuren som lever på ön.

Runt Gaya island finns mycket att se som korallrev, sköldpaddor eller att paddla kajak i regnskogen detta då Borneo har den enskilt största regnskogen i Sydostasien och den tredje största regnskogen på jorden.

Något de hittills har varit bra på att erbjuda här på Borneo på de olika hotellen och även på Gaya Island resort är att det erbjuds yoga- och pilatespass, ett fantastiskt sätt att starta dagen på och det tänker jag fortsätta med på Gaya island resort och under resten av resan.

För att se mer bilder, videos och uppdateringar om Gaya Island resort följ mig på Instagram: @asplundklingstedtinterior.

 

Yogapass på morgnarna

 

Man kan boka middag på stranden för att tillfullo uppleva solnedgången.

 

Gaya Island’s spa avdelning

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar