Annons
Annons


Hemma hos reportage


hemma hos reportzge, paris

 

I veckan har jag stylat ett hemma hos reportage åt en kund som fotats för två olika tidningar och bilderna blev verkligen så fina. Jag har fått hjälpa till inreda lägenheten så att få vara med under fotograferingarna var extra kul. Längtar efter att senare få dela med mig av reportagen och även snart även hemma hos reportage hemifrån mig själv. Men så länge tänkte jag dela med mig av ett annat fantastisk hemma hos reportage från en vacker lägenhet i Paris, älskar harmonin och att ingenting känns för perfekt och tillrättalagt. Vill ni se hela reportaget och läsa mer om familjen som bor där så kan ni det på The Socialite Family.

Annons

vackert hem i Parishemma hos reportzge, parishemma hos reportzge, parishemma hos reportage, parisvackert hem i Parisvackert hem i Paris

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar