Annons
Annons


Galen i ränder


En otroligt konstig och hemsk helg har passerat i Stockholm, när jag besökte Drottninggatan igår så kändes det helt surrealistiskt. Med det sagt så tror jag på att man måste se framåt och fortsätta leva sitt liv, så att det positiva övervinner det negativa. Därför tänker inte jag hänga kvar vid fredagens hemska händelser utan istället berätta om något som jag är helt såld på just nu, nämligen ränder. Jag tycker det vilar något excentriskt och samtidigt Parisiskt över ränder och de ger mig en känsla av elegans. Därför drömmer jag om ett vackert randigt stengolv, en randig matta, randiga väggar, randiga stolsben eller en randig B&B Italia mama fåtölj. Kanske inte alla tillsammans men just nu när jag är så inne på ränder så kan jag ärligt säga att jag skulle vilja ha något randigt i varje rum. Sen skulle jag ju säga ja till en B&B Italis mama fåtölj oavsett färg, men det är en annan sak. 

Annons

Nedan, randigt från Kelly Wearstler.Fåtöljen mama från B&B Italia i randigt tyg.Randigt från Studio PepeRandig konst från Studio Sabine Marcelis

Randigt av Suzy Hoodless

Jag hade gärna tagit in ränder i form av marmor i mitt nästa badrum.

DELA (6)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar