Annons
Annons


Förändra och förvandla med puts


Ekologisk och naturlig puts som kan appliceras på alla material.

Förändra och skapa avslappnat eleganta stenytor med Claystone eller Tadelakt.

 

Jag håller just nu på med ett kontor på söder och i köket och på en annan vägg så använder vi oss av Claystone, en fantastisk produkt som likt Tadelakt gör att du kan skapa sten-liknande och foglösa ytor i vilket rum som helst. Det är helt enkelt miljövänlig och naturlig puts, Claystone kommer från bergarten Lutit medan Tadelakt är en marmorkalkpasta, med rätt efterbehandling är båda tåliga nog att ha i alla sorters rum och båda kan i princip appliceras alla material – vilket möjliggör att du kan förändra och förvandla på ett enklare sätt än genom att exempelvis kakla om. Du kan själv bestämma vilken ton och färgnyans du vill ha.

Annons

Till kontorets kök har jag valt en varmare färgton på Claystone’n, för att det skulle kännas mer som sten (jag ville inte att det skulle se ut som betong utan snarare som vitkalkade väggar) och för att det fint skulle matchas ihop med köksluckorna som är handmålade i Farrow and Ball‘s Cornforth white. Bilden ovan fick fungera som inspirationsbild till den ton jag ville få till på Claystone’n.

Personligen så tycker jag att Claystone och Tadelakt känns neutralt och naturligt vilket för mig gör att det känns internationellt på ett avslappnat elegant vis. Nedan får ni lite mer inspiration på hur Tadelakt och Claystone kan se ut.

Förändra och skapa avslappnat eleganta stenytor med Claystone eller Tadelakt

Ekologisk och naturlig puts som kan appliceras på alla material. Tåligt så kan användas på väggar och golv i både badrum och kök.

 

Ekologisk och naturlig puts som kan appliceras på alla material.

Förändra och skapa avslappnat eleganta stenytor med Claystone eller Tadelakt

DELA (0)
PINNA (3)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar