Annons
Annons


4 favoriter till köket


Aldrig har köket varit mer hyllat och jag håller med, i detta rum har jag det som trevligast. Därför förtjänar det att smyckas så jag vill tipsa om snygga detaljer som gör köket ännu snyggare, denna gång i en kallare färgskala och material.

Favoriter till köket i en kallare och stramare färgskala och material

Jag tillsammans med många andra spenderar i princip mest tid i köket och inte då för att laga mat utan mesta dels för att umgås, hänga eller arbeta vid köksbordet. Köket har blivit våra hems mest omtalade och omtyckta rum. Därför tycker jag att köket ska smyckas med de rätt sakerna och tipsar i detta inlägg om några favoriter som jag skulle vilja köpa hem till mitt.

Annons

Vasen Mama designad av Ilse Crawfoord för Georg Jensen

Serveringsbrickor i kristall glas designade av Norm Architects för Menu

Salt och pepparkar från Artilleriet

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar