Annons
Annons


Ett hem i sober harmoni


 

Min kompis och ”bloggkollega” Claes Dalén hade med sitt otroligt vackra och harmoniska hem i Residence för några nummer sedan. Då hans hem med all rätt blev otroligt omtalat och upplyft väntade jag i ett fåfängt försök att vara ”lite egen” med att lyfta det, men nu kan jag inte hålla mig längre.

Annons

Precis som Claes, de uppdrag han antar och i princip allt han tar sig för så är hans hem skapat med en otrolig fingertoppskänsla. Av den anledningen bör man hålla ögonen på Claes nya varumärke Livrest som han inom kort kommer att lansera, enklast gör ni det genom att följa Livrest.official på Instagram.

Som ni hör är Claes den absolut bästa att bolla både inredningsprojekt och ideér med och dessutom är hans hem även om man inte kan tro det ännu vackrare i verkligheten.

Hemmet har en harmonisk bas med lugn och varm färgsättning och den handplockade, exklusiva konsten och objekten gör det både personligt och intressant. Här blandas både modernt och klassiskt på ett dynamiskt vis vilket verkligen kräver att man har både känslan och ögat. Om jag ska nämna vad jag tycker extra mycket om med detta hem så är det:

 

  1. Den genomgående varma känslan som Claes genom skicklig färgsättning lyckats skapa

  2. Alla vackra objekt och konst som samtliga känns som de är valda med omsorg

  3. Det mörka träet som återkommer i det mesta möblemanget och som matchas ihop fint till det vackra golvet.

  4. Matsalen är en stor favorit för min del där de skira gardinerna tillsammans med den vackra taklampan inger en närmast drömsk och romantisk känsla.

  5. De återkommande materialen och färgvalen som skapar en lugn harmoni som endast bryts av vacker konst eller objekt är en perfekt avvägning enligt mig.

  6. All användning av textilier som vackert smälter samman trots olika material och kulör.

  7. Grupperingarna som gör att alla objekt får en tillhörighet och ett sammanhang.

  8. Tidlösheten, detta hem följer inga nya trender utan här styr känslan av färg, form och kvalitet som varar för evigt.

  9. Den avslappnande perfektionen som gör att det vilar enendast genom att titta på bilderna av hemmet ges ett lugn

  10. Icke användandet av spotlights som ändå ger funktionen av spotlights. I köket används utanpåliggande spottar vilket enligt mig är det attraktiva sättet att sätta spottar på tillskillnad från inbyggda som oftast innebär att man sänker taket. Judgen- placeringen av lampor med stuckatur i matsalen älskar jag och lamporna är inget annat än fantastiska.

 

Se reportaget i sin helhet och läs intervjun med Claes här.

 

 

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar