Annons
Annons


Ett harmoniskt konstnärshem


Jag ville visa upp detta fantastiska hem som för mig verkligen representerar ett harmoniskt konstnärshem fullt av nyfikenhet. Jag tycker att det vilar något otroligt fridfullt med samtidigt lekfullt över denna lägenhet där det både designmöblerna och konstböckerna ges luft att andas.

Annons

Att skapa ett hem som väcker så mycket känsla i all sin enkelhet är svårt och därför beundransvärt. Sedan jag först såg bilderna på detta hem för några veckor sedan har jag kommit på mig själv att drömma mig bort just dit flera gånger.

Lägenheten ligger i Hamburg och ägaren till den heter Wolfgang Behnken och han som ni ser på bilderna förutom en mängd vackra böcker samlat på sig designmöbler från Eames, Florence Knoll, Milo Baughman, Mies Van der Rohe, ett fantastiskt soffbord av George Nakashima och lampor från bland annat Serge Mouille och Christian Dell. Hoppas ni får lika mycket känsla som jag av denna lägenhet.

Fotona är tagna av Mark Seelen och stylat av Marc Heldens

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar