Madeleine Asplund Klingstedt
Jag arbetar som inredare, stylist och designer. Jag driver även möbelmärket Lineaire tillsammans med min kollega Erik Asplund. På min blogg tipsar jag om mina designfavoriter, presenterar trender samt låter er ta del av mina projekt, jobb och vardag. Följ mig gärna på Instagram för dagliga uppdateringar.
Annons
Annons

Di weekend

 

Då jag i eftermiddag har möte med bästa Hans Hjelmqvist så kom jag på att jag inte visat upp alla bilderna från när Hans hem som jag hjälpt till att inreda var med i Di Weekend. Himla kul att hemmet redan fått vara med i Residence, Rum international, Di Weekend och snart även My Residence.

Annons

Bilderna för Di Weekend är tagna av Fredrik Sweger och stylade av Anette Mörner.

Annons

 

Annons

Hans Hjelmqvist’s hem i Di Weekend, Foto Fredrik Sweger

Annons

 

Dela på:
Laddar