Madeleine Asplund Klingstedt
Jag arbetar som inredare, stylist och designer. Jag driver även möbelmärket Lineaire tillsammans med min kollega Erik Asplund. På min blogg tipsar jag om mina designfavoriter, presenterar trender samt låter er ta del av mina projekt, jobb och vardag. Följ mig gärna på Instagram för dagliga uppdateringar.
Annons
Annons

Call me by your name

 

I helgen såg jag äntligen filmen ”Call me by your name”. En fantastiskt fin och sorglig historia som berör. Men det som också berörde mig var allt vackert filmen innehöll, husen, interiören, arkitekturen och naturen. Efter filmen ville jag packa ihop och flytta direkt till Italien. Ovan och nedan kan ni se smakprov på lite av allt det vackra som man får se i filmen. Huset där filmen mestadels utspelar sig i 1700-tals Villa Albergoni och ligger i Moscazzano nära Crema.

Annons

Skulle jag beskriva filmen så blir det med orden: romantisk, sorglig, vacker och  tidlös elegant. Har ni inte sett den ännu så se den!

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dela på:
Laddar