Annons
Annons


Buster + Punch’s Lanserings lunch


Buster + Punch's lansering av deras nya lampor ägde rum under en härlig lunch i grundaren Massimo Buster Minale's fantastiska hem. Lampan heter Stoned och kommer i två uföranden, en i polerad vit marmor och en i svart slipad granit.

Idag bjöd Buster + Punch tillsammans med in till en lanserings-lunch i grundaren Massimo Buster Minale och hans fru Jessica’s fantastiska hus utanför Stockholm. Det var verkligen ett inspirerande besök och jag fick i deras hus upp ögonen för nya sätt att använda Buster + Punch’s produkter på som jag verkligen kommer kommer använda i framtida projekt. Tyvärr hade jag inte med min kamera, så mina bilder är inte i bra kvalitet nog att lägga upp här men ni kan på min Instagram se några bilder samt i min Instagram-story se mer av Massimo’s fantastiska hem.

Annons

Skälet till den härliga lanserings-lunchen var iallafall de nya lamporna, Stoned. Stoned är en lampa som kommer i två utföranden, en i polerad vit marmor och en i svart granit. Själva ljuskällan består av ett handblåst skal av glas som omsluter Buster + Punch’s signaturljusrör av resin. Inspirationen till lamporna kommer från den Viktorianska oljelampan.

Stoned i vit polerad marmor.

Detaljbild på Stoned i vit polerad marmor.

Stoned i svart slipad granit.

DELA (15)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar