Annons
Annons


Belysning till studion


Lampor till vår studio, Workstead lampa Park III

 

Alltmer börjar falla plats gällande vår studio. Vi har gjort klart planlösningen, håller på att få klart skisser på fast möblemang och har bestämt att vi ska ha två stycken pelare som sträcker sig från golv till tak. Dessa två pelare vill vi pryda med varsin vägglampa som skulle få utsmycka de båda pelarna. Vi har jämfört och valt mellan massor av olika varianter men till slut har vi nu kommit fram till vilka lampor vi ska ha och valet föll på Park III från Workstead. Vi tror att deras avlånga form och välavvägda design kommer att accentuera våra pelare på ett vackert sett samt vara det smycke som de båda behöver för att sticka ut.

Annons

Vi älskar designen med det avlånga kudd-formade vita glaset som baktill är fäst på en emaljerad form och fixturen fungerar både som en ljusbox och som väggbelysning då den både sprider ljus utåt samt reflekterar ljus mot väggen. Materialkombinationen föll vi direkt för där emalj, brons och det vita glaset kommer passa perfekt in i vår övriga design av studion.

Park III  går att få i fler  olika utföranden men den vi valde är den på bilden ovan med  svart emaljering samt med fästen i brons, detta då det var den som tilltalade oss mest och då vi tycker att den kombinationen utstrålar en diskret elegans och just diskret elegans är något som vi eftersträvar helhetsmässigt när det kommer till vår studio. Nedan kan ni se bilder på lampan ser ut när den är tänd respektive släckt.

 

Lampor till vår studio, Workstead lampa Park IIILampor till vår studio, Workstead lampa Park III

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar