Annons
Annons


Auktionsfavoriter


Auktionsfavoriter som finns att buda hem just nu

Nu har renoveringen med vår studio verkligen dragit igång men än så länge har det inte hänt något som är kul att fota av och visa upp så i brist på bildmaterial från studion så tänkte jag visa upp några auktionsfavoriter som finns att buda hem från Bukowskis just nu. Från ovan och vänster är det:

Annons

 

  1. Den lilla vasen som känns underbart skör trots att den är gjord i stengods tycker jag mycket om. Designad av Bernst Friberg för Gustavsberg Studio, 1965.

  2. Den fantastiska Italienska bordslampan hann precis gå innan jag la upp detta inlägg. Jag tyckte det var värt att ta med den ändå dels för att jag grämer mig för att det inte var jag som budade hem den men också för att jag som jag tidigare nämnde tycker att den är fantastisk.

  3. Jag har en förkärlek för när glas och plexiglas blandas och därför tycker jag mycket om detta lilla sidobord.

  4. Jag älskar bordet i eks raka design skapad av Philippe Malouin 2016.

  5. Boken Jean Genet ‘Le Balcon‘. Den här boken ska jag ärligt erkänna på grund av Alberto Giacometti illustration på framsidan, den är dessutom signerad av Gicometti på första sidan.

Sist men inte minst så borde ni kolla in Verner Pantos gungstol ‘Relaxer‘ är en klassisk favorit för mig men som inte finns med ovan då det inte passade in i sammansättningen.

 

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar