Annons
Annons


Födelsedagsfavoriter


Helgens födelsedagsfirande bjöd på många blommor och dessutom av min favoritsort, man hade kunnat tro att det fanns färgrestriktioner för mitt födelsedagsfirande men det var rent av att mina nära och kära har bra smak.

Min ljusstake med dramatiskt utblåsta ljus

Blommor jag fick på min födelsedag

I helgen fyllde jag år och jag blev väldigt uppvaktad med bland annat  pioner. Jag kunde inte blivit gladare då pioner är en av mina favoritblommor, de är så vackra och passar verkligen bra i en busig och icke stram bukett (som också är en favorit för mig).

Annons

Jag fick även fem stycken moduler av ljusstaken Nagel Stoff designad av Caesar Stoff för Fritz Nagel år 1965. Jag har länge velat köpa några moduler och börja det livslånga samlandet men aldrig kommit till skott. Den är en riktig klassiker och jag älskar hur föränderlig den är och hur man med många moduler kan bygga den hur stor som helst. Som jag nämnde i tidigare inlägg så är jag just nu inspirerad av mer kalla metaller så att jag fick ljusstaken i silver var perfekt. Nu vet jag dessutom vad jag ska önska mig för resten av livet – fler moduler.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar