Annons
Annons


6 saker jag ”önskar” migJag har haft en fantastiskt skön och lugn helg med lite middagar och lite vin. Väldigt skönt då jag var förkyld ungefär hela föregående veckan. Idag har jag med en kompis promenerat Brunnsviken runt i det härliga höstvädret (nästan sommarvärme ute ju). På min Instagram @asplundklingstedtinterior kan ni se mer från dagen och promenaden samt följa mig dagligen.

Annons

Efter promenaden och brunch i solen gick jag hem och har haft en riktigt härlig inspirations söndag genom att kolla Pinterest, bläddra i magasin mm. Det är rätt många saker jag vill byta ut hemma just nu så nedan önskelista har jag tänkt att jag ska bocka av allt eftersom,  både saker till mig och till lägenheten hehe. Vi lämnade in några stolar till Bukowskis igår just för att de göra plats för nya kul saker. Samtliga saker på önskelistan är skrivna i ordningsföljd (i enlighet med bilderna) nedan.

Lampan Buds Tavolo från Foscarini

Boken Home av Petra Bindel och Emma Persson Lagerberg

Monogramörhängen från YSL

Soffan Tufty Time från B&B Italia

Solglasögon från Gucci

Lampan Buds 1 Tavolo från Foscarini

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar