Annons
Annons


3 days of design


Vacker vas designed av Helle damkjær som bland annat också designat åt Georg Jensen.

Jag är i Köpenhamn på designmässan 3 days of design för att kolla in alla designnyheter och för att njuta av underbara Köpenhamn. Det är verkligen något visst med Köpenhamn som gör att det känns långt mer kontinentalt och avspänt än vad Stockholm gör.

Annons

Vi  kom igår och missade tyvärr första dagen av mässan men hann ändå redan igår med en hel del, bland annat att besöka Unoform och Rosendahl som hade sin Kitchen Experience där de förklarade de nya trenderna inom köket, matlagning och livet i stort vilket visade sig vara väldigt likt Slow living som Kinfolk tidigare myntat. Med detta menade de att matlagningen ska ta tid att både göras och avnjutas. En annan trend de presenterade var att vi inom en snar framtid på hotell, restauranger mm kommer att efterfråga sociala mediefria zoner. Jag som älskar sociala medier och får mycket inspiration i de kanalerna kan trots det ändå förstå tanken med att emellanåt passa på att vara helt nedkopplad.

Vi kollade även in  vackra Artilleri September med Valerie Objects, &Tradition, Dinesen mm. och hann även slinka in i Gubi och Studio Oliver Gustav för att få lite inspiration.

Idag har vi ett hektiskt schema då jag verkligen är taggad på besöka PaustianFrama, Hay, By Lassen, Erik Jørgensen, Helle Damkjær, Anker&co och många fler. Här delar jag med mig av några inspirationsbilder från några av dem jag kommer besöka idag.

Soffa från Paustian

Design av Helle Damkjær

Erik Jørgensen

Innovativ lådhurts från Frama

Färgglada mattor från Hay

Vägghängd förvaring från By Lassen

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar