Annons
Annons


2 soffor som ger cravings


Jag har ganska länge känt att jag vill ha och nästan behöver en ny soffa (om man nu kan "behöva" något materiellt). Men på ett rent estetiskt och ytligt plan så behöver jag verkligen en soffa. Jag tror jag har kommit fram till att jag vill ha en i mycket färg som sticker ut från resten av inredningen och är i mycket färg.

När det kommer till soffor så har jag två favoriter som jag har svårt att välja mellan. De är dels Togo designad av Michel Ducaroy för Ligne Roset. Helst skulle jag vilja ha Togo i skinn eller i mocka. Den andra soffan är Tufty Time designad av Patricia Urquiola för B&B Italia och den skulle jag helst vilja ha i sammet. Gemensamt är dock att jag skulle vilja ha båda sofforna i en färgsprakande nästintill skrikig färg som gör att soffan verkligen sticker ut. Detta trots att jag tycker att färgen på Togo i bilden nedan är magisk.

Annons

Att jag sen när jag kommit fram till vilken soffa jag vill ha, måste sälja in och och komma överens med min pojkvän om att ”det är den här soffan vi ska ha”, får bli ett senare problem.

Togo designad av Michel Ducaroy för Ligne Roset

Tufty-Time designade av Patricia Urquiola för B&B Italia

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar